WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Social Icons not appearing

Social Icons not appearing

  • I’m a new Customizr user, and am very happy with it.

    I tested it out on a dummy site I own, and everything worked perfectly. Then installed it on my regular website. Everything is good to go except the Social Icons. I added the links to the RSS, Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest, and Instagram. The only icons showing are the RSS and Google+. If you hover over the spaces between the RSS and Google+, I see the ALT text – but no icons. Can you advise me as to what the issue might be? Oh, and I have the same issue when I add the social links to the right sidebar. Eydie

    http://www.terramediamarketing.com

    Sorry, I don’t see how I can upload a screenshot.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • We’ve seen this a few times, so I can almost guarantee that you have a conflicting plugin.

    Try disabling all your plugins then reactivating one-by-one to find the culprit.

    Oh boy – I was afraid someone was going to say that. Well, that’s a chore I’m either going to have to give to my assistant – or wait until I’ve had a decent amount of wine. LOL

    Thanks, Eydie 🙂

    Well, it turned out to be the Font Awesome plugin. Thanks for your help, rdellconsulting.

    It seems to me that I know you from somewhere. LinkedIn? Facebook? I’ll have to look for you.

    Eydie 🙂

    Hi – I hope this thread is still active…
    My http://www.wawilderness.com.au website has the icons missing – and I have deactiviated all the plugins…
    A bit stuck here so would love some help.
    Cheers
    Toni

    The weird thing is that I can see them in google-chrome but not in firefox.
    By the way, what’s this:

    <style id="option-custom-css" type="text/css">add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_google_font' );
    function my_google_font() {
        wp_enqueue_style( $handle = 'my-google-font', $src = 'http://fonts.googleapis.com/css?family=Rum+Raisin', $deps = array(), $ver = null, $media = null );
    }</style>

    ?
    Looks like you put php code in the custom css. It’s not the right place! 🙂 You should have put it in your child theme functions.php .

    Thank you – mmm that is weird

    For me it was a plugin conflict. Can’t remember which one anymore, but definitely a plugin.

    SoCalEydie, I had the same problem, I just deactivated it and my FB social icon appeared again. There is no new update for this plugin. Very sad to let go a nice plugin.

    I seem to have the same problem, i.e., no plugins yet I have no social icons showing up on my left hand column. Don’t have any custom code either. http://www.saldanastaxandbookkeepingservice.com/

    I’m expecting to see FB & LinkedIn icons

    Did you add anything in Customiz’it!>Social Links?

    There are checkboxes to select what/where to position them, and boxes to enter the links to your social pages.

    Yes, I did add info to that area. I’ve got the Social Links in left sidebar checked and url information in Facebook profile url & LinkedIn profile url. If I could figure out how to insert a screen shot here, I’d add it

    Yep, if you don’t put any widget in that left sidebar, social links will not be displayed.

    LOL, ok, yes, adding a widget did get social links out in the sidebar, go figure. Thanks, appreciate your help

    😀

    By the way, you don’t need to continue an existing thread to get support on an existing topic. It’s a lot easier to spot you if you do create a new thread, as when you’re posting in an existing thread you’re only visible to those who just happen to be looking in that thread.

    http://wordpress.org/support/theme/customizr#postform

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘Social Icons not appearing’ is closed to new replies.