WordPress.org

Forums

Social Author Bio
[resolved] social icons missing (9 posts)

  1. webdesignerwp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I just installed the plugin and it works great, but the images for the social icons are missing. Any idea how to fix this? See it here: http://1morethan2.com/choosing-the-perfect-light-fixture/

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-autho-bio/

  2. Nick Powers
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Are you using the built in social icons or custom ones?

    I'm not sure why buy the image href is being appended with ?resize=600%2C9999 which is not being recognized. If I hit the image from a web browser I get a "Sorry, the parameters you provided were not valid" error but if I remove the ?resize=600%2C9999 it displays just fine.

  3. webdesignerwp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Nick,
    I am using the built in icons. Here is a screen shot of the settings panel: http://1morethan2.com/wp-content/uploads/2012/11/settings-png.png

  4. Nick Powers
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hmmm what is odd is I don't do anything differently to display the icons in the admin panel than I do in the front end. It looks like that either another plugin or a theme function is changing all your image links in the front end. Something is adding ?resize=600%2C9999 to all your image href. For example this works:

    http://i2.wp.com/1morethan2.com/wp-content/uploads/2012/11/perfect-graphic-barrel-shade-pendant.png?resize=475%2C304

    but

    http://i2.wp.com/1morethan2.com/wp-content/plugins/social-autho-bio/images/Website.png?resize=600%2C9999

    Does not... Likely because it's not in the uploads (media) folder. Do you know what is adding that resize tag to your images?

  5. webdesignerwp
    Member
    Posted 2 years ago #

    I suspect is has something to do with the theme I used as a base. I'll see if their support can confirm.

  6. Nick Powers
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Let me know :)

  7. webdesignerwp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Nick,
    It was Jetpack that was causing the rewrite. I diasbled Photon (Give your site a boost by loading images in post and posts' featured images from the WordPress.com content delivery network. We cache your images and serve them from our super-fast network, reducing the burden on your web host with the click of a button.) and the icons now show. Any ideas how to use both concurrently?

  8. Nick Powers
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I do not. I'll take a look into the plugin and see what I can find out.

  9. Nick Powers
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I have had no luck, can you reach out to someone who works with Jetpack and ask them?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Social Author Bio
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic