Support » Plugin: Coming Soon & Maintenance Mode Page » Social Icons don’t work

  • Resolved gennymac

    (@gennymac)


    Dear all,
    the plugin works great but the social icons don’t work. I inserted the real url of facebook and instagram and the plugin doens’t show any social icons. Please let me know how could i solve my issue.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hi, sorry to hear you’re having problems.
    Please post your site URL.

    Hi, I have a problem with social media icon as well but I want to have only facebook icon and when I delete #icon and save there is still Instagram and other icon showed the website how to live only facebook icon on the page?

    Leave the link URL empty and the icon will not show.

    Thread Starter gennymac

    (@gennymac)

    my url is diaframma11.com

    Please email us at support@webfactoryltd.com Unfortunately I’m not able to debug it like this.

    Hello @webfactory! I’m having some issues with the social links.

    Although I delete the fields with “#link” on, the icons appear on the main page and these hashtag-texts are back in the settings. Pretty much everything is back as before editing them, even the fields with name, address, phone number etc. Why? And is there a quick fix to get rid of unnecessary fields?

    Thanks!

    Hi, are you sure you have the latest version? As that bug was fixed quite some time ago 🙁

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Social Icons don’t work’ is closed to new replies.