Support » Plugin: Contact Form by WPForms - Drag & Drop Form Builder for WordPress » SMTP works, but messages are not sending with your plugin

  • Resolved margarit0

    (@margarit0)


    I have plugin Easy wp SMTP, it woks ok, the test email are sended. The WPForms say “Your message has been sent successfully.” but really the message is not sended, I do not received it.

    Please, help me.

Viewing 2 replies - 16 through 17 (of 17 total)
  • Sorry, in the end I had to deactivate your plugin and go with something else which worked out of the box.

    Would have preferred yours – it was much more configurable – even in the lite version (very attractive design and slick functionality too, I might add); but I could not have a client’s contact form down for two whole days.

    You wrote: The From Email in these notification settings must match the email you used to set up the SMTP plugin.

    Yes … I am aware. Tried hardcoding the email address as such (per tin92f’s solution); and also tried using {field_id=”1″}.

    Sorry.

    May try your plugin on another site in the future.

    • This reply was modified 2 years, 12 months ago by glideum.
    • This reply was modified 2 years, 12 months ago by glideum.
    Plugin Support Jess Quig

    (@jquigam)

    Hi glideum,

    Sorry to hear that. If you’d like us to help more with this at any point, a screenshot of your notification panel (in the form builder under Settings > Notifications) should help us to determine what else might need to be adjusted.

    Thanks 🙂

Viewing 2 replies - 16 through 17 (of 17 total)
  • The topic ‘SMTP works, but messages are not sending with your plugin’ is closed to new replies.