WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Slideshow » [Resolved] Slideshow "Static" – No slide (2.1.21)

[Resolved] Slideshow "Static" – No slide (2.1.21)

  • Slideshow ‘static’ and only shows first slide and no sliding or manually way to make to slide. I see that you have been very helpful to others and I tried to figure it out on my own but to no avail..sorry.

    I really like your layout and options! Here is the page I put it in sidebar And body to see if that would help you help me figure out the issue.
    http://dazzlingphotobooth.com/faq/

    2.1.21 my plugin pages says and 3.5 WP on pro theme Jad.

    My pics are 194x579px (most of them) that are Photo Strips for a Photo Booth co.

    Thank you so much for your time and help!!

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Stefan Boonstra

    @stefanboonstra

    Thanks for including your website.

    Your site throws a JavaScript error that says the following: ‘Uncaught TypeError: Cannot call method 'substr' of undefined‘. This error is caused by your theme’s ‘custom.js’ JavaScript file on line 379. This error stops all JavaScript execution and the slideshow therefore won’t work.

    Adding the following in between lines 378 and 379 (before the error causing ‘if’ statement) should solve the problem:

    if(src == undefined) return;

    Unless there are any further errors in the JavaScript file though. I would then advise you to contact the guys who built the theme.

    Will this plugin help me with the following issue?

    I need to do a wordwrap on my slideshow.

    <script charset=”UTF-8″ type=”text/javascript” src=”http://listing.bestfortmyersrealestate.com/idx/customslideshowjs.php?widgetid=30954″></script>

    Thanks
    Dave

    Thanks for the response Stefan! I put that code on line 379 but did not work…I know it is probably a simple error on my part so I copied the custom.js lines to show you what I may have done wrong:

    /*ef-view*/
    $(‘a:not(.ef-view) > img’).each(function(){
    var a = $(this).parent();
    var src = $(this).attr(‘src’);
    var url = $(a).attr(‘href’);
    if(src == undefined) return;
    if (url.substr(-3, 3) == src.substr(-3, 3)) new View($(a));
    });
    $(‘div.gallery’).each(function(){
    var src = $(‘a:first > img’, this).attr(‘src’);
    var url = $(‘a:first’, this).attr(‘href’);
    if (url.substr(-3, 3) == src.substr(-3, 3)) new View($(‘a’, this));
    });

    Your code (if(src == undefined) return;) is on line 379 now due to pushing one line
    down when inserted.

    Should I move it elsewhere?

    Thanks so much and totally want to use this slider!!

    Plugin Author Stefan Boonstra

    @stefanboonstra

    Hi Dave,

    I’m sorry, I have no idea what you mean. You may want to make a new thread for your issue, the thread you posted to doesn’t seem to relate to your post’s subject.

    Best regards,
    Stefan

    Plugin Author Stefan Boonstra

    @stefanboonstra

    Hi ZenCowboy,

    You’ve done everything correctly, I overlooked the ‘url‘ variable. The statement you need to add actually looks like this:

    if(url == undefined || src == undefined) return;

    Best regards,
    Stefan

    You da man! It works! Thanks for taking the time! Wowslider is not working and folks should know about yours!

    Plugin Author Stefan Boonstra

    @stefanboonstra

    That’s great, I’m glad to hear it. You’re very welcome!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Slideshow "Static" – No slide (2.1.21)’ is closed to new replies.
Skip to toolbar