WordPress.org

Forums

Slideshow not showing resized image after upgrade (8 posts)

  1. alexsawczuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I just upgraded to the latest version of Constructor from v1.06, due to some server errors I had to remove the old version and add the new one manually.

    All seems to be working okay apart from the slideshow images are now resized correctly and they just show the full image instead.

    Any help?

    Thanks.

    http://www.alexsawczuk.co.uk/

  2. antonshevchuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,
    After update theme you should reset post thumbnails, because system don't create needed size

  3. alexsawczuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just reselect the featured image for the post? Or do you mean something else? The first option isn't very desirable when you have lots of posts?

  4. lauragiusti
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi, i´m having a similar poblem. Images in slideshow show sometimes the thumbnail size, sometimes the full size.

    What do I have to do to make them show always the thumbnail size?

    Thank you!

  5. alexsawczuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm still having this problem, any hints?

  6. lauragiusti
    Member
    Posted 4 years ago #

    Me too. I had to upload images 200 px high only to feature them in order to show them at the slide show. I couldn't find a better way to solve it.

  7. antonshevchuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi
    In new version image is cropped for slideshow

  8. antonshevchuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    You can enable it manually in file /constructor/lib/Abstract.php:

    // replace
    add_image_size('slideshow-thumbnail', $size['width'], $size['height']);
    
    // to
    add_image_size('slideshow-thumbnail', $size['width'], $size['height'], true);

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic