WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Slideshow » Slideshow not showing on Internet explorer 9

Slideshow not showing on Internet explorer 9

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Stefan Boonstra

    @stefanboonstra

    Hi Lorenzo,

    Your slideshow is wrapped in a “<center>” element, this may be causing Internet Explorer 9 some problems. Centering a slideshow works better like described in this thread.

    Best regards,
    Stefan

    Hello Stefan
    Thanks for a quick reply

    I have removed the <center> tags but it is still not showing?
    Is there anything else I can try?

    Thanks
    Lorenzo

    Plugin Author Stefan Boonstra

    @stefanboonstra

    Hi Lorenzo,

    Does a message pop up in Internet Explorer 9, asking you if you want to allow blocked content? Internet Explorer 9 often blocks JavaScript operated elements like the slideshow.

    If blocked content is allowed and it still doesn’t work, you may want to check the HTML used on your website. When validating your website’s HTML with the W3C validator, a lot of HTML errors show up. You should probably try to solve most of them, as Internet Explorer can be very strict about a website’s HTML.

    Best regards,
    Stefan

    Hi Stefan

    A pop up does not show
    I will try to eliminate some of these errors and tell you my results

    Thanks
    Lorenzo

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Slideshow not showing on Internet explorer 9’ is closed to new replies.
Skip to toolbar