WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
[resolved] Slideshow is out of order even with Shuffle set to "no" (6 posts)

  1. npryor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Does anyone know how to fix this? The slides appear fine, but in random order. Also, the controls don't appear although that option is selected.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @npryor - Do you have a link to the post/page with this Slideshow gallery?

    - Cais.

  3. npryor
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Cais The site is still in development and not live. I will say that I think I'll wait until tomorrow because I re-uploaded and refreshed everything (page, gallery, gallery settings) and all of a sudden the navigation appeared. I also notice that as I replace an image and delete the old, the old image still appears in the slideshow for an awful long time before the change takes effect.
    Either glichy or an extremely slow server!

  4. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @npryor - Just following up ... are you still seeing the same issue?

    - Cais

  5. npryor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for following up. I am still working on the base template but noticed that the gallery had a plugin update. I updated, checked the slideshow and now things are 'in good working order'.

    Yay!

  6. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @npryor - That's great news to read!

    Thanks for the follow-up response!

    - Cais.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.