Support » Plugin: WP Photo Album Plus » slideshow error

  • Resolved jedhenson

    (@jedhenson)


    Using WP 3.4.2 with a Twenty Eleven Child Theme (I modified some CSS). Running WP Photo Album Plus 4.7.19. Other plugins running include:

    – Fast and Secure Contact Form
    – Google XML Sitemaps
    – WP Google Analytics

    Site is here: http://hillarystevensphotography.com/?page_id=9

    In each album, when I click Start Slideshow I get a 404 error:

    “The requested URL /undefined was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_fcgid/2.3.6 Phusion_Passenger/3.0.9 mod_bwlimited/1.4 Server at hillarystevensphotography.com Port 80”

    The same thing occurs when I use the navigation arrows in the filmstrip, and the “Next photo” button. I get the error with Chrome, IE9, Firefox and Opera.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-photo-album-plus/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    (@opajaap)

    1. Try it with all other plugins de-activated.

    2. If no luck: Try another theme.

    3. If no luck: Edit wppa-slideshow.php line 135:

    $wppa['out'] .= wppa_nltab().'<a id="startstop-'.$wppa['master_occur'].'" class="wppa-nav-text startstop" style="'.__wcs('wppa-nav-text').'" onclick="wppaStartStop('.$wppa['master_occur'].', -1)">'.__a('Start', 'wppa_theme').'</a> | ';

    change to:

    $wppa['out'] .= wppa_nltab().'<a id="startstop-'.$wppa['master_occur'].'" class="wppa-nav-text startstop" style="'.__wcs('wppa-nav-text').'" onclick="wppaStartStop('.$wppa['master_occur'].', -1); return false;">'.__a('Start', 'wppa_theme').'</a> | ';

    (i.e. ;return false; inserted) and try the Start slideshow / Stop link. If this works, i can fix it.

    Wow, after some trial and error, apparently it’s the WP Google Analytics 1.4.0 plugin causing the problem. Slideshow runs fine when that plugin is deactivated.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘slideshow error’ is closed to new replies.