WordPress.org

Forums

sliders quit working after FTP backup and upgrade (4 posts)

  1. shootnscore26
    Member
    Posted 1 year ago #

    Suddenly after backing up my website with Filezilla, my sliders quit working....I can make the sliders on the dashboard, but when I publish them to their designated pages, there is absolutely nothing. Upgrading did not solve the problem.

    However, an interesting thing to note: on the slider page, there is a preview button. When I click it, it gives me a 404 error stating the page is gone or moved...did something change suddenly? The sliders were fine before. I even tried IE and Chrome and no difference.

    my site: drkurtz.de and I am using canvas and now WP 3.7...

  2. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

  3. shootnscore26
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for that link...I went through the plugins as a first step and wallah; the sliders disappeared after the Gmap plugin was activated...after deleting the plugin, alles gut. If only it was always this easy...
    I have to say during the large learning curve involved with wordpress and canvas, that this was the fastest I ever found a solution to a problem...

    Thanks for the guidance and I hope it helps others...The plugins do cause problems and it is a good first step to check them when you get problems like this one...

  4. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    The plugins do cause problems and it is a good first step to check them when you get problems like this one...

    Yep, that's always a good first step! Glad it was pretty quick and easy :).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic