WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » EasyRotator for WordPress - Slider Plugin » [Resolved] Slider images disappearing when opened in blog post lightbox

[Resolved] Slider images disappearing when opened in blog post lightbox

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author DWUser

    @dwusercom

    Hi Rebecca,

    Thanks for using EasyRotator for WordPress! Unfortunately, this lightbox plugin uses ajax to load the rotator code, which is not officially supported because it often prevents the correct initialization of the rotator code. The solution is to not embed the rotator directly in the lightboxed posts, but instead use special <iframe> code. To do this, note the special erc_xx_xxxxx shortcode in your post. Replace it with this iframe code:

    <iframe src="/wp-content/plugins/easyrotator-for-wordpress/engine/main.php?action=renderFrame&path=erc_xx_xxxxxxx" width="400" height="300" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

    Update the shortcode reference along with the width and height.

    Sincerely,
    Drew O’Neill

    Thank you for your quick response! I will try that solution this weekend and let you know how it goes.

    Thanks again for the wonderful product and quick support!

    Just tried your solution and it worked perfectly. Thank you so much!!!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Slider images disappearing when opened in blog post lightbox’ is closed to new replies.
Skip to toolbar