WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Easing Slider » [Resolved] Slider fail to work corectly

[Resolved] Slider fail to work corectly

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author MatthewRuddy

    @matthewruddy

    Hi @alfateam, unfortunately I can’t access the site as it seems to be protected by a login. Can you provide me with another example of the issue?

    Actually works only 2 slide images on last version, picture 3 and 4 are blank on slider. On old version (1.2.1) works 3 slides , starting with image 4 show blank on slider. I deleted all images, remove it plugin added pictures again but no result. I have tried all forum solutions. Right now I use 1.2.1 version, atleast I can use 3 images.

    Plugin Author MatthewRuddy

    @matthewruddy

    Hi again. There isn’t much I can do to help unless I can see the issue for myself and use my browser tools to check for errors.

    Can you provide me with a linked example of the issue?

    Plugin Author MatthewRuddy

    @matthewruddy

    Hey, do you still need help resolving this? 🙂

    Yes, give me your ip, the site is restricted by ip access because we develop it right now.

    hey this slider was working good in the previous theme i used but now using a new theme i encounter a problem 🙁 my slide show is showing only the first image and it is not dispalying the rest of the images i inserted inti the slide show please help me my theme is raindrops theme 🙂

    Plugin Author MatthewRuddy

    @matthewruddy

    Hi @unfulfilleddream_bkg@yahoo.com, could you start a new topic regarding this? I’d be happy to deal with this issue there 🙂

    Check the website for the issue http://www.flexijob.ro/

    Plugin Author MatthewRuddy

    @matthewruddy

    Hi @alfateam, I’m still only seeing the following message when trying to access the site:

    Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS

    Plugin Author MatthewRuddy

    @matthewruddy

    Any luck with this?

    Plugin Author MatthewRuddy

    @matthewruddy

    Going to mark this as resolved, but feel free to reply if support is still needed 🙂

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] Slider fail to work corectly’ is closed to new replies.
Skip to toolbar