Support » Plugin: Quick Paypal Payments » slider doesn’t seem to work for me

  • Resolved bigwavemaui

    (@bigwavemaui)


    Hi Folks,

    Your review includes the statement “The configuration is a little unusual, but that’s what makes it different from the countless other PayPal plugins.”

    I think this is my problem, I’m using the premium plugin and the slider for variable payments doesn’t seem to work (dead). I did the troubleshooting exercise and that didn’t help. So, it looks like I need some guidance.

    I hate to open up the page to the public and for you to review until we start a conversation. I tried to use the contact form directly from the plugin dashboard but I don’t know if it works because there was no acknowledgement that you had received my question.

    Looking forward to hearing from you here or in response to the question in the contact form which was “what are the setting to make this slider work?”:
    https://fullworks.net/docs/quick-paypal-payments/demos-quick-paypal-payments/payment-with-an-amount-slider/

    Thanks,

    Brian

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Fullworks

    (@fullworks)

    Hi,

    Unfortunately we are not allowed to provide premium support on these free forums, it is against WordPress rules.

    However, you did raise a premium support request at Wed, 22 Jul 2020 at 5:13 AM and I did respond at Wed, 22 Jul 2020 at 8:25 AM requesting details.

    You also raised a subsequent premium support request at Wed, 22 Jul 2020 at 6:38 PM to which I responded at Wed, 22 Jul 2020 at 6:52 PM requesting details.

    SoI would suggest you check your spam folders and consider also whitelisting support at fullworks dot net – feel free to email that address again.

    Plugin Author Fullworks

    (@fullworks)

    p.s. as you are having difficulty receiving emails from me, you can also log in directly to my support system and review your two open tickets and provide the details I need to investigate.

    https://fullworks.freshdesk.com/support/login

    Hello Alan,

    I’m so sorry, yeah your messages from support@fullworks.net ended up in spam – when I get my review ready I’ll be sure to include a comment about how PROMPT your support is and if you miss a reply then dig deep into your spam and you will find it.

    Again, sorry!

    See you in your ticketing system.

    Brian

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.