Support » Theme: Aperture » Slider didn`t work

  • Hi I have some problems with the slider. I installed Jetpack von WordPress.com and the last version from your theme. Now I created a page and took Template Fullscreen slider. After that I created a post and gave them a keyword and a picture. Later I went back to the page and added the keyword to. My problem is I only get

    Nothing Found
    There are no featured posts yet. Get started here.

    on my page. Whats wrong.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter bchristopeit

    (@bchristopeit)

    solved my mistake

    How did you solve it?

    The same thing happens to me

    edit: Solved! thanks to @nitishddn and @olag12

    Install Jetpack Plugin and connect with wordpress.com.
    Create a new account with wordpress.com if you dont have one.

    Create Posts for the slider

    The posts you want on the homepage slider should have a featured image and should have been tagged with the same tag. I use the tag ‘featured’

    Create a page using the fullscreen template
    Set this page as the front page in the customizer

    Go to the Featured Content Tab in the customizer. Add your tag.
    You should see the slider running.

    Just didn’t activate the Featured Content Module.
    Here is the link https://jetpack.me/support/featured-content/

    • This reply was modified 4 years, 11 months ago by Esteban88.
    • This reply was modified 4 years, 11 months ago by Esteban88.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Slider didn`t work’ is closed to new replies.