Support » Everything else WordPress » Slide/slider Image not showing

  • Hello guys,

    Forgive me if this was posted in the wrong forum category. For about 3 weeks my slide/slider image is not showing up on both desktop and mobile (www.spartathletics.com). I haven’t changed anything within the settings, however at some point the image showed blank. I am working with Fusion Core + Fusion Slider. The image is only 188kb at 1700 x 900 px. I tried updating and deactivating + reactivating both Fusion Core & Slider but it did not help. Could someone please check with me? I really appreciate any help in advance:)

    Kind regards,

    Dave

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi,

    I have analyzed the issues and checked slider CSS sources. In the slider configuration, background image / URL missed from the stylesheet.

    Please de-activate W3 Total cache plugin and then test the sliders.

    Thanks.

    Thread Starter davedanen

    (@davedanen)

    Hello @phptechie ,

    Thank you very much for your quick reply! The slider works now with the W3 total cache plugin deactivated. What can I do to have the slider work with the W3 plugin re-activated?

    Thread Starter davedanen

    (@davedanen)

    Correction: I re-activated the plugin and it works! Thanks very much, you are the best

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Slide/slider Image not showing’ is closed to new replies.