WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] SLB not working with my theme

[Resolved] SLB not working with my theme

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • with the default WP template the plugin is working fine. So something in the template is affecting the SLB. But the weird thing is that i have disabled every script except the SLB and it still not working. any idea?

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    The page is loading an outdated version of jQuery. SLB only supports the version of jQuery included with WordPress itself.

    More info on jQuery support.

    If jQuery is not being loaded directly in the theme’s template files, you may want to look in functions.php to see if it’s being loaded from there.

    @ Archetyped,

    I have add the latest jQuery:
    <script src=”http://code.jquery.com/jquery-1.10.2.min.js”></script>

    I found that the wp_head(); was missing and i have add it.

    But it still not working.

    In the function.php no js is loading. The jQuery is loading from the header.php.

    Plugin Author Archetyped

    @archetyped

    SLB handles loading jQuery itself, so it’s not necessary to add it manually.

    I have tested the original theme (“Flozo”) and SLB worked properly once the outdated jQuery versions were removed and WP’s jQuery was allowed to load (the theme actively blocks WP’s version of jQuery from loading).

    The theme is still not ideal (it has several coding issues), but if you want to keep using it, I would recommend that you:

    1. Download the latest version of the theme (SLB was tested with version 1.0)
    2. Remove the hardcoded versions of jQuery and relocate other scripts to the footer (where WP’s jQuery is loaded)
    3. Unblock WP’s jQuery from loading

    SLB should work after this, but due to the number of issues the theme has and the number of modifications that are necessary, it is not supported by SLB. This is the extent of the support that I can offer on getting SLB to work with this theme.

    Good luck!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] SLB not working with my theme’ is closed to new replies.