WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
Sites with special site_url break Nextgen album's navigation. (4 posts)

  1. programmin
    Member
    Posted 1 year ago #

    When inserting album view on a page of a site with a special site_url, it will give a broken link (404 page).

    For example, if the site_url is a special folder /specialfolder/ on my hosting service, and I insert an album on /myphotopage/, the album navigation links will go to /myphotopage/specialfolder/nggallery/gallery-1/album instead of the correct url, /myphotopage/nggallery/gallery-1/album.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi -

    Just to confirm: are you referring to the case where you have different URLs on the General Setting page for WordPress Address (URL) and Site Address (URL)?

    Erick

  3. programmin
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah, on sites where site_url() is different than home_url() (which is the correct page url).

  4. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK. I think this may actually be causing some other related issues we've seen on the forums, but where people didn't mention that they were using a different site_url. I've added your information for our developers for a number of permalink related issues.

    Thanks,
    Erick

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic