Support » Plugin: RT Plugin Statistics » Sites List is broken

  • Hi @roytanck,

    on my multisite the sites list of activated plugins just shows “/” for every entry instead of any names or URLs.

    Is this a known problem? Can you reproduce this problem?

    This plugin is not on Github correct?

    All the best
    Torsten

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Roy Tanck

    (@roytanck)

    Hi @zodiac1978,

    Thanks for testing. I’ve re-tested the plugin on my test install, and I’m also getting a lot of ‘/’ values. However, this column shows the path of the site within a multisite install, so on a subdirectory install of WordPress, ‘/’ is simply the main site. I’m also getting values like ‘/subsite’.

    If you’re running a subdomain install, it’s possible that ‘/’ is shown for all sites, which would obviously be a bug. A big improvement would probably be to show the site title and possibly the ID or URL.

    I’ve been thinking about what to do with this plugin and its sibling ‘RT Widget Statistics’ for a while. They’ve not gathered much traction, and it would probably make sense to roll them into one plugin that does both. I may do that and put the result on Github.

    Thread Starter Torsten Landsiedel

    (@zodiac1978)

    If you’re running a subdomain install, it’s possible that ‘/’ is shown for all sites

    Yes, it is a subdomain install.

    They’ve not gathered much traction, and it would probably make sense to roll them into one plugin that does both. I may do that and put the result on Github.

    I’m happy to test and help again on Github. I have some multisites where these plugins are really helpful (the biggest one will hit 100 subsites soon).

    So, thanks for these plugins! 🙂

    All the best
    Torsten

    Plugin Author Roy Tanck

    (@roytanck)

    @zodiac1978 Does the current develop branch of this new plugin fix your issue?

    https://github.com/roytanck/multisite-plugin-and-widget-stats

    Thread Starter Torsten Landsiedel

    (@zodiac1978)

    Hi @roytanck,

    Does the current develop branch of this new plugin fix your issue?

    Yes, this is working like a charm! 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Sites List is broken’ is closed to new replies.