Support » Theme: Bento » SiteOrigin Page Builder no longer working

  • Hi,

    After a recent update with Bento and the Expansion Pack, SiteOrigin Page Builder no longer works. I have been in contact with their developer team, and they found the following error:

    When editing a page, we are seeing this console error: 
    https://imgur.com/a/P9auayi. An issue with this line:
    $(‘body’).on( ‘change’, ‘.editor-page-attributes__template .components-select-control__input’, function() {

    Can you please help?
    Thank you so much,
    Stefanie

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Theme Author satoristudio

    (@satoristudio)

    Hello Stefanie, thanks for choosing Bento! Please update the Bento Expansion Pack to version 2.0 (email me at support[at]satoristudio.net in case your download link doesn’t work) and clear all caches, both your browser’s and any caching plugins you might be using. The script issue from the screenshot looks like something from an older version of Bento.

    Ben Meredith

    (@benmeredithgmailcom)

    Hi there,

    I work for Give, the Donation platform for WordPress, and I was just able to replicate the problem Stefanie is having with the following steps:

    1. Install and activate Bento
    2. Install and activate GiveWP (plugin)
    3. Install and activate Page Builder by SiteOrigin (plugin)
    4. Install and activate our premium addon for Stripe Gateway (plugin).

    When all of those are active, I get the same error, which points to the admin-scripts.js file at bento/includes/admin/admin=scripts.js

    To resolve the issue, if I change all instance of the $ character to the word jQuery in that file, the issue is resolved.

    I can pass along a copy of the premium add-on to confirm the fix on your end, if you would like. Please contact us at our website at https://givewp.com/contact-us and select “I am responding to your request to contact Give” from the options.

    Mention this forum post!

    Thanks so much!

    Theme Author satoristudio

    (@satoristudio)

    Hello Ben, thanks for the details! I can’t seem to be able to replicate the issue, but please try this: in the theme’s main functions.php file, edit line 126 from

    wp_enqueue_script( 'bento-admin-scripts', get_template_directory_uri().'/includes/admin/admin-scripts.js' );

    to become:

    wp_enqueue_script( 'bento-admin-scripts', get_template_directory_uri().'/includes/admin/admin-scripts.js', array('jquery'), false, true );

    Thank you so much, Ben!!! Your solution absolutely worked 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘SiteOrigin Page Builder no longer working’ is closed to new replies.