Support » Plugin: Site Kit by Google - Analytics, Search Console, AdSense, Speed » Sitekite on development site – no credentials created

  • Resolved Retrofitter

    (@retrofitter)


    Hi

    I’m trying to test Sitekit on a local development site, and I have downloaded and activated the developer settings plugin.

    But every time I try to create credentials for Google OAuth2 Client ID and Google OAuth2 Client Secret, I end up with this error message.

    Service ‘webmasters.googleapis.com’ not found or permission denied.

    Anybody know why?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi,

    Thank you so much for opening a support ticket.

    It seems your claim is valid as I can reproduce this issue at my end as well.

    For further updates, please subscribe the already created issue on GitHub repo.

    Hi,

    I just wanted to update Site Kit is not fully supported for local server yet.

    Thanks

    Abdullah Ramzan

    (@abdullahramzan)

    We are still working on the issue & update you once its done. You can open a ticket in case of any issues.

    Best Regards,

    Abdullah Ramzan

    (@abdullahramzan)

    We are please to update you that our team has fixed the issue & now the helper plugin should work with the staging site setup.

    Feel free to reach in case if you have any issues.

    Happy Monday!

    Thread Starter Retrofitter

    (@retrofitter)

    Thanks for the update – have a nice day. I’ll have a look at it.

    Best regards
    Steffen

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Sitekite on development site – no credentials created’ is closed to new replies.