Support » Plugin: Google Analyticator » Site Usage not Showing in My Admin Dashborad

  • Hello,
    Thank for the great plugin provide freely.
    In our site we have install Google Analyticator plugin.
    It’s working fine but in admin dashboard section od site Usage details not showing.
    Can you please help me to provide any solution to view site Usage deatails.
    Thank You in advanced.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I’m having the same problem.

    Will someone please advise?

    TIA

    Thread Starter dipikab

    (@dipikab)

    Hello @ecstewart
    Above issue resolved in my site with the help to upgrade new version of Google Analyticator.Please try to update your plugin with latest version of Google Analyticator.May be resolved this issue same like in my site and shows site Usage details on dashboard.

    • This reply was modified 3 years, 3 months ago by dipikab.
    • This reply was modified 3 years, 3 months ago by dipikab.
    • This reply was modified 3 years, 3 months ago by dipikab.

    Similar problem here – stopped working last Monday Jan 9th, yesterday, 30 days and 60 days all stopped working. I can see usage, pages and referrers
    Analyticator – Version 6.5.4
    WordPress 4.9.1

    same here – wordpress v4.9.4 – plugin6.5.4
    can’t see anything in the dashboard – keeps spinning
    admin screen for plugin is blank

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Site Usage not Showing in My Admin Dashborad’ is closed to new replies.