Support » Theme: Spasalon » Site not showing home page & Others

  • Resolved spanspek

    (@spanspek)


    Hi there

    All of a sudden, our site’s home page is not showing anything (but the nav menu) and sidebar area.
    What could’ve happened?

    Please HELP!!!!!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • our url is –>SPA SITE

    Moderator Steve Stern

    (@sterndata)

    Support Team Volunteer

    The issue seems to be only with your home page. What do you have under SETTINGS->READING for the home page — a fix paged or a list of posts?

    Hi

    We have removed the front page for WordPress new Guideline and added the same as a template by the name “Business Template”. So you now have to create a page by assigning template as Business Template and set it to display as front page.

    Refer this link https://en.support.wordpress.com/pages/front-page/

    Let me know for any confusion.

    Thanks

    Hi Spanspek,

    Please check whether in apperance > customise > Static frontpage. there a static page is being selected and the desired page is selected as static page.

    Hope it helps. 🙂
    Smita 🙂 🙂

    @imran I see you’ve added a few things to the theme. Nice :).
    e.g “add slides”
    Quick question… Does that mean we are able to have Home Page banner slides now? and if so, how do we get it to work?

    Thanks.

    Hi All

    thanks for your prompt responses.

    @steve I have “Static page” selected. see screenshot—>READING SETTINGS.

    @smita: Hi, yes I have set it as Static front page on the Customise settings.

    @imran: Hi, yes. Okay… that seemed to work. it’s a bit annoying when things like this keep happening though..because all settings (colors & font) seems to be thrown out too. Anyway, thank you. 🙂

    Hi spanspek

    If you happy with this theme and support plz share your feedback refer below link

    https://wordpress.org/support/theme/spasalon/reviews/#new-post

    Any Query let me know

    Thanks.

    Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    Hi @spanspek

    Sorry for the confusion. In the coming update we will mention this in the theme info section.
    I have seen your site, it looks great. Kindly do us a favor, if possible, share your feedback here.

    Closing this ticket.

    Thanks
    Priyanshu

    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by webriti.

    Hi Priyanshu

    Thank you. I hope it means also enabling the option to edit the home page “Project” section etc. (Or maybe I just can’t find it)

    I will share my feedback.
    Thanks again.

    @imran I see you’ve added a few things to the theme. Nice :).
    e.g “add slides”
    Quick question… Does that mean we are able to have Home Page banner slides now? and if so, how do we get it to work?

    Also, my personal settings (which you assisted me with btw) that I’ve set in the custom css has not gone into effect? why is that?

    The code is as below

    .slidesDescription { background-color: #983d3d !important;} .navbar-inverse .nav li.current_page_item { background-color: #983d3d !important; } .navbar-inverse .nav > li > a:focus, .navbar-inverse .nav > li > a:hover { background-color: #983d3d; } .home_tagline { color: #983d3d !important; } .slidesDescription p { border-left: 1px solid #983d3d; } .pink-container { background-color:#983d3d !important; } .spa_tag span { color:#ffffff; } .spa_tag span p { color:#ffffff; } .pink-container p { border-left: 1px solid #983d3d; } .slidesDescription p { color:#ffffff; } .slidesDescription p { font-size: 12px; } .pink-container p { color: #ffffff !important; } .tablepress-id-3 .column-1, .tablepress-id-3 .column-2 { width: 70%; } .tablepress-id-4 .column-1, .tablepress-id-4 .column-3 { width: 15%; } img.home_service_img { min-height: 164px; }

    Thanks.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Site not showing home page & Others’ is closed to new replies.