WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Site not running well in Firefox

[Resolved] Site not running well in Firefox

  • I know there are loads of posts in the help forum on this subject, but I seem to have a particular problem. My site http://www.hughfox.co.uk works fine in all browsers except Firefox, the strange thing is it looks fine in firefox on my laptop, it’s only on my imac that the social media buttons are slightly squared off instead of being rounded, and the slider moves really slowly. I have cleared my chache, emptied cookies, and validated the site, but for some reason it still runs clunky on my imac in Firefox? Any help would be really appreciated.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I have checked your website in MAC lion, firefox version 11 and it seems to be working fine.

    May I know your machine firefox version?

    Also looks fine in FF 19.02 on Ubuntu…

    Thanks guys, It does seem to be working fine on other machines, just something funny going on with my imac I think?

    I’m running FF 19.02 ON MAC OS X 10.6.8

    If I click on the link I entered in my first post above, it opens up fine in FF on my imac, but when I open it up by typing in the address it’s slow again. I don’t understand, as I have cleared the Cache and emptied all cookies? maybe i need to re-install firefox??

    Reset Fire Fox and all working fine now – should of done that in the first place …

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Site not running well in Firefox’ is closed to new replies.
Skip to toolbar