WordPress.org

Forums

Expound
[resolved] Site not displaying properly in firefox. OK in chrome. (10 posts)

  1. jakhamma
    Member
    Posted 1 year ago #

    problem can be seen in the left window here: http://i.imgur.com/9fLxNtA.png

    The css doesn't seem to be displaying properly in firefox , on my win7 machine.

    The site appears properly on win7 chrome, and on my mac in both firefox and chrome.

    Any tips?

  2. jakhamma
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also, the wp-admin page will not load in the same firefox browser.

    "Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete."

  3. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Link to your site?

    Have you tried deactivating ALL plugins and switching to the default theme to see if it's actually a theme issue?

  4. jakhamma
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://sagegearguide.com/

    I've not tried that, but I will right now.

  5. jakhamma
    Member
    Posted 1 year ago #

    "Have you tried deactivating ALL plugins and switching to the default theme to see if it's actually a theme issue? "

    No luck there.

  6. jakhamma
    Member
    Posted 1 year ago #

    The site seems to be displaying properly in explorer on the same machine, too.

  7. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try clearing your caching plugin.

  8. jakhamma
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seems to have been some sort of proxy problem?

  9. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Is it working now?

  10. jakhamma
    Member
    Posted 1 year ago #

    Indeed, thank you for the attention.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic