WordPress.org

Forums

[resolved] Site menus not showing on mobile and tablet (5 posts)

  1. huwmatword
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hi all,

    I am just completing a WordPress 3.9 website but the menus are not showing up on mobile or tablet.

    here's the site:

    The theme used is Bretheon if that helps any.

    Kind of need to fix this issue quite urgently so if anyone could assist me I would appreciate it!

    Many thanks

  2. huwmatword
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hi all, (realised site link not gone in in first post!)

    I am just completing a WordPress 3.9 website but the menus are not showing up on mobile or tablet.

    here's the site:

    http://performancetherapylondon.com/

    The theme used is Bretheon if that helps any.

    Kind of need to fix this issue quite urgently so if anyone could assist me I would appreciate it!

    Many thanks

  3. reneesoffice
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hi there!

    Looking at the theme description and demo on Theme Forest makes me think that perhaps the settings to turn "on" the mobile menu might be in the theme's option panel?

    When you collapse the demo in the browser the menu turns into a drop-down and even indicates that when you "inspect element" in the browser tools. On your site, it is obviously not there, but it is also not present in the "inspect element" screen, which makes me think that it needs to be turned "on."

    If there is no option to turn on the mobile menu, you may want to contact the theme author for help- could be a glitch.

    All the best!

  4. reneesoffice
    Member
    Posted 12 months ago #

    Update:

    So I took a look at the theme screenshots and noticed this:

    http://themeforest.net/theme_previews/4001061-bretheon-premium-wordpress-theme?index=3&url_name=bretheon-premium-wordpress-theme

    It looks like the responsive menu is only working when you create a custom menu under "Menus" and assign it to the location. I'm not sure if the current menu is the list of all your pages (parent and child respectively), but I'm thinking if you create the menu under "Menus" (also assign it to the top navigation loction) it should appear...

  5. huwmatword
    Member
    Posted 12 months ago #

    Thanks so much for your help!! That seems to have fixed it :) Just checked on my phone and the main menu is showing up now so that's great.

    Much appreciated!

Reply

You must log in to post.

About this Topic