• Resolved gresio64

    (@gresio64)


    Hi,

    I installed the plugin and when I go to view Ready Page, it doesn’t work, when I click above it appears to me MailwareBites signals me site with viruses and trojans.
    I can’t connect to your site to view the documentation, I have the same problem
    You can verify and fix

    Thanks

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Plugin Contributor Sajib Talukder

    (@stalukder03)

    Hi @gresio64

    We have had attended an event from our company and busy last 10 days. Very sorry for the late reply.

    By the way, would you please provide some screenshots or a recorded video with the issues? It really helps us to understand the problem and fix them as well.

    Thanks for your patience.

    Thread Starter gresio64

    (@gresio64)

    Hi,
    Ok, no problem for the delay of response.

    My problem is that I can’t view your site, as per image blocks the emailwirebytes screen premium version, reporting site with viruses

    It seems to me a good plugin, I wanted to see the documentation and the various free and premium features

    https://e1.pcloud.link/publink/show?code=XZPHO4ZQuqRSaeLJBknyTmKxNaERFJqAYjV

    Thanks

    Plugin Contributor Sajib Talukder

    (@stalukder03)

    Hi @gresio64

    I understand the problem and visit our site. I am letting you know with due respect that it was fine to visit the site’s content to me.

    I would request you to go through the plugin page and find the docs & demo links from the description. I believe you will be able to view the site contents as I have seen it just now.

    If you think the problem still exists, please write your findings in the reply. Your feedback is very important to us. We work hard for our valuable customers like you.

    Thank you.

    Thread Starter gresio64

    (@gresio64)

    Hi @stalukder03,

    The links of the documents I find on the plugin page, always connect to your site.

    Unfortunately I can’t see him, I did the test on other PCs of friends but I have the same problem.

    I hope you check it to fix it and to be able to access

    Thanks

    Plugin Author Liton Arefin

    (@litonice13)

    Hi @gresio64,
    Can you please check now, it should be fine now.
    Thanks

    Thread Starter gresio64

    (@gresio64)

    Hi,

    It doesn’t work, I try tomorrow

    Thanks

    Thread Starter gresio64

    (@gresio64)

    Hi,

    I just did some tests from my PC and others with different connections, the site is still infected with viruses.

    What you amaze me that you have not done controls to keep it clean from viruses.

    I wanted to read the documentation to develop a site with your plugin, I will have to evaluate other plugins

    Thanks

    Plugin Author Liton Arefin

    (@litonice13)

    Hello @gresio64,
    We’ve taken your issue very seriously and actioned immediately.
    We didn’t find any issues on MacOS, Windows PC.
    We’ve checked sucuri sitescanner.
    This was happening because of a plugin we’re using name “Mailster”. After updating the plugin we’ve got clean sucuri result. Then I’ve informed you for checking.

    I’m requesting you please contact us with the link on the plugin description(you can visit/contact via your phone).
    So, we can check the issue live and take necessary action.

    Best Regards
    Thanks

    Thread Starter gresio64

    (@gresio64)

    Hi,

    I still did a test, but I still don’t see it, I deleted the cache but it is still infected

    Thanks

    Thread Starter gresio64

    (@gresio64)

    Hi,
    I just checked and your site is still infected.

    Can you tell me when it will be cleaned up to be able to connect and read the documentation?

    Thanks

    Plugin Author Liton Arefin

    (@litonice13)

    Hello @gresio64,
    Thanks again for contacting us. We’ve been working last couple of weeks for this issue.
    Can you please check again and let me know?

    Thanks

    Thread Starter gresio64

    (@gresio64)

    Hi,

    I deleted the cache, I still display the Malwarebytes page of Trojan

    Thanks

    Plugin Support royjemee

    (@royjemee)

    Hi @gresio64
    Sorry to bother you again. Please let me know, Which antivirus you are using on your PC?

    Thank you

    Thread Starter gresio64

    (@gresio64)

    Hi,
    Kaspersky

    Thanks

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.