Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Site logo loading late

  • Resolved yoshimitsu1234

    (@yoshimitsu1234)


    Hi,
    I have multiple websites with this LiteSpeed cache plugin and the issue is that the site logos are loading late compared to all other images.
    Can you let me know what is causing this issue?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    since you have enabled lazyload, please consider exclude the logo from lazyload

    Best regards,

    Thread Starter yoshimitsu1234

    (@yoshimitsu1234)

    I have excluded logo from lazyload but still it is causing the issue.

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    what’s the value you put ?

    please provide the report number , you can get it in toolbox -> report -> click “send to LiteSpeed”

    Best regards,

    Thread Starter yoshimitsu1234

    (@yoshimitsu1234)

    Report number: NXAHKNRO

    Report date: 09/20/2021 07:54:00

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    the way you exclude is wrong

    use wp-content/uploads/2021/09/RP-Logo-main-Copy.png

    and purge all

    Thread Starter yoshimitsu1234

    (@yoshimitsu1234)

    Thanks. This worked perfectly.
    If I want to exclude wp-content/uploads/2021/09/RP-Logo-main-Copy.png.webp as well, should I include it separately or only wp-content/uploads/2021/09/RP-Logo-main-Copy.png will do?

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    it will do partial match

    e.g

    /upload/2021/09/something.jpg

    will match both

    
    /upload/2021/09/something.jpg
    /upload/2021/09/something.jpg.webp
    
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.