Support » Plugins and Hacks » Site Loading Slow with Social Media Widget Active?

Site Loading Slow with Social Media Widget Active?

  • One of my sites has been loading slow lately, actually a few are, but I have been running tests & on the one I tested so far when I deactivated the social media widget plugin the site instantly started to load quickly. Has anyone else noticed a slower loading site lately with this plugin activated? Or maybe it is my hosting.


Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • We’ve had the same issue, removing the plugin instantly fixed the site loading problems.

    Not sure why this is occurring for you guys. I will do some testing and see if I can replicate the issue.

    Yes I have the same problem since they updated to version 3.
    Today I tried version 3.3 and it’s still very slow.
    Damm pluggin.
    It was fine before version 3 so I reverted to an older version and it’s fine.

    Still looking into this. I will update the thread when it’s fixed.

    I can confirm that enabling this plugin (even with no social sites added) makes my site load VERY slow. Something changed recently, as it didn’t have this problem when I first installed this plugin last year.

    I am on WP 3.5.1 and the theme is 2011.

    I have the same problem. I currently have version 2.9.7 installed and it works all fine. As soon as I update to the current 3.3 version the website takes 5 minutes to load. So for now I reverted back to 2.9.7.

    WordPress 3.5.1
    Weaver II theme
    – Contact Form 7
    – Social Media Widget
    – InfiniteWP Client
    – WordPress SEO

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Site Loading Slow with Social Media Widget Active?’ is closed to new replies.