• Resolved uniquesrilanka

    (@uniquesrilanka)


    Dear Sir / Madam
    I have an error problem with the site kit Plugin.. this is the 2ed time requesting help with this problem..Please Help me to solve this..this error shows only the on-site kit dashboard..analytics and search console working fine.. but when I inspect with the developer tool, according to my understanding that there I can error red notice for Google tag manager.. but with site kit, everything connected fine..

    Screenshot 1
    Screenshot 1

    My site Url is [removed by moderator. Se special URL field]
    Please help me

    Thank you

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    Thanks for reaching out. It looks like you’ve performed various optimizations on your site, with some configurations using a third party plugin possibly impacting reporting. If you’d like to share your Site Health information privately via this form I’d be happy to check your present setup and suggest some troubleshooting steps.

    Thread Starter uniquesrilanka

    (@uniquesrilanka)

    Dear James

    I just submitted “Site Kit by Google | Site Health Information Form ” with all required information regarding my issue. if required more information, I can provied

    Thank you

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    Many thanks for sharing, very useful to the plugins active. As you’re using iThemes can you share the setting you have for “iThemes Security -> System Tweaks -> Filter long URL strings“?

    If you have this enabled please disable before then checking your Analytics dashboards once more. Let me know if that allows you to view your dashboards as expected.

    Thread Starter uniquesrilanka

    (@uniquesrilanka)

    Thank you for replying to me so quickly. I will deactivate i iThemes and see how will result.. if not work I will give you my login details

    Thank you James

    Thread Starter uniquesrilanka

    (@uniquesrilanka)

    Yes, your right James… That was the problem.. I deactivated iThemes then everything fine.

    Thank you James.. for my Problem solved..

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @uniquesrilanka Great to hear it, many thanks for providing an update and apologies for the late response.

    As a side note we’ve also been in contact with iThemes and this feature will be depreciated with the next big release of their plugin.

    If you have any further questions be sure to get in touch. In addition as it sounds like you’ve been using Site Kit for a while be sure to share your plugin feedback, we’d love to hear how you’re finding the plugin so far.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Site Kit Error’ is closed to new replies.