Support » Plugin: Query Monitor » Site is Blank

  • Resolved todga

    (@todga)


    Hello,
    Please help me fix my site.
    My site is blank.
    If I deactivate Elementor page builder, the site works fine.
    What can I do to continue using Elementor.
    When I deactivated other plugins the error did not stop.
    Below are error messages from Query Monitor:

    Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_main_post() on boolean
    in /home/xtfgpvt345retw/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/kits/manager.php on line 171
    Call stack:
    1. Elementor\C\K\Manager::get_kit_for_frontend()
    wp-content/plugins/elementor/core/kits/manager.php:258
    2. Elementor\C\K\Manager::add_body_class()
    wp-content/plugins/elementor/core/kits/manager.php:282
    3. Elementor\C\K\Manager::Elementor\C\K\{closure}()
    wp-includes/class-wp-hook.php:287
    4. WP_Hook::apply_filters()
    wp-includes/class-wp-hook.php:311
    5. WP_Hook::do_action()
    wp-includes/plugin.php:478
    6. do_action()
    wp-includes/general-template.php:3009
    7. wp_head()
    wp-content/themes/generatepress/header.php:17
    8. require_once()
    wp-includes/template.php:730
    9. load_template()
    wp-includes/template.php:676
    10. locate_template()
    wp-includes/general-template.php:48
    11. get_header()
    wp-content/themes/generatepress/404.php:12
    12. include()
    wp-includes/template-loader.php:106
    13. require_once()
    wp-blog-header.php:19
    14. require()
    index.php:17
    Thanks.

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.