Support » Plugin: wp-Typography » site fails to load

  • Resolved golub

    (@golub)


    Hi Pepe,
    first let me thank you for this wonderful plugin.
    I´ve been looking for a tool like this.
    Unfortunately i had some issues with plugin conflicts in combination with wp typography.
    Yesterday it caused my site to fail loading.

    I use PHP 7.1

    After deactivating wp typography the site runs again.

    Do you have an idea what went wrong?

    Best regards

    This is my PHP failure log

    PHP_Typography\PHP_Typography::set_hyphenator_cache() must be an instance of PHP_Typography\Hyphenator_Cache, string given, called in /html/wordpress/wp-content/plugins/wp-typography/includes/class-wp-typography.php on line 842 and defined in /html/wordpress/wp-content/plugins/wp-typography/vendor/mundschenk-at/php-typography/src/class-php-typography.php:484
    Stack trace:
    #0 /html/wordpress/wp-content/plugins/wp-typography/includes/class-wp-typography.php(842): PHP_Typography\PHP_Typography->set_hyphenator_cache(‘r:193025;’)
    #1 /html/wordpress/wp-content/plugins/wp-typography/includes/class-wp-typography.php(704): WP_Typography->get_typography_instance()
    #2 /html/wordpress/wp-content/plugins/wp-typography/includes/class-wp-typography.php(620): WP_Typography->process(‘Home’, true, false, Object(PHP_Typography\Settings))
    #3 /html/wordpress/wp-includes/class-wp-hook.php(300): WP_Typography->process_title(‘Home’)
    #4 /html/wordpress/wp-includes/plugin.php(203): WP_Hook->appl in /html/wordpress/wp-content/plugins/wp-typography/vendor/mundschenk-at/php-typography/src/class-php-typography.php on line 484

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author pepe

    (@pputzer)

    Are you running an object cache plugin? Because it looks like the unserialization of cached objects does not work correctly ('r:193025;' looks like a serialized reference). Can you try if clearing the cache from the wp-Typography settings on the backend fixes the issue for now? I’ll include some safety checks in the next release.

    Plugin Author pepe

    (@pputzer)

    @golub: Did clearing the cache help?

    Hi pepe,
    sorrx fpr my late reply.
    I did answer hours ago but it seems that my browser did not send it.

    Thank you very much for the tip.
    That did help indeed.
    I´ve got wp typography up and running again.
    I´ll have an eye on it and will let you know how it goes.

    Cheers and
    keep up the good work

    Plugin Author pepe

    (@pputzer)

    @golub: Glad to hear! Version 5.0.2 contains a “safety-belt” to ensure that object cache failure does not crash the site.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘site fails to load’ is closed to new replies.