WordPress.org

Forums

[resolved] Site Down...Help! (30 posts)

  1. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi...I hate when this happens...
    I'm using MP 1.1.2 and I can't recall what I might have changed but my site is strewn all over the page.

    http://www.everythingpuntagorda.com

    latest updates on WP

    I tried restoring files...using other themes temporary...but nothing is working.

    Can someone help me along before I pull out the rest of my hair...

    Thanks in advance!

    Greg

  2. govpatel
    Member
    Posted 4 years ago #

    rename the theme and see if twenty ten theme is working if it works fine you may have reinstall your theme

  3. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for the quick reply..

    I tried renaming and reinstalling, but itlooks like the .css file is not even loading.

    None of the theme functions are loading...the menus are all text on the screen.

    Greg

  4. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    i am having same problem, someone help please , http://www.mauritiushot.com

  5. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    What theme were you using?

  6. govpatel
    Member
    Posted 4 years ago #

    I tried renaming and reinstalling, but it looks like the .css file is not even loading.

    Did your twenty ten theme open what you renamed the theme you using.

  7. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes...all the themes seem to load...but no .css loads. It's like they are all hyperlinks.

  8. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    when did you get this problem ? this is annoying me now

  9. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    This must have happened yesterday or the day before. My local firefox browser was showing my page fine on my local pc. But someone advised me my site was down... and it's like the theme's not loading. I.m using a premium magazine theme from C. Bavota

  10. govpatel
    Member
    Posted 4 years ago #

    in Settings General are both urls same

  11. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    ddyer911 if you find a solution please post here, i will also post if i manage to find a solution

  12. govpatel
    Member
    Posted 4 years ago #

    @gdyer911 using ftp rename your theme folder and see twenty ten theme opens

  13. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    hey ddyer911 can you please check if my site is loading fine now ? http://www.mauritiushot.com

  14. govpatel
    Member
    Posted 4 years ago #

    yes it is opening fine

  15. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes...how did you solve it?

  16. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes..govpatel. Both url's are the same...

    ALL the themes I try load only hyperlinks...for menus...and display the post down the page..

  17. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    make a list of all the plugins you are using and post it here

  18. govpatel
    Member
    Posted 4 years ago #

    Using ftp rename plugins folder and create a blank plugins folder and see your website opens

  19. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    disable all your plugins or post your plugins here, i will tell you which plugin is messing

  20. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Akismet
    Out-of-the-box SEO
    AStickyPostOrderER
    DBC Backup
    FeedBurner
    Google XML Sitemaps
    LinkWithin
    MailChimp
    ManageWP
    MapPress
    Post Expirator
    Random Posts Within Date Range Widget
    Regenerate Thumbnails
    SEO Friendly Images
    SEO Smart Links
    Share and Follow
    Smart 404
    Smart Ads
    Deactivate | Edit
    The Events Calendar
    TinyMCE Advanced
    Tweet old post
    Tweet old post
    Ultimate Google Analytics
    W3 Total Cache
    WordPress.com Stats
    WordPress Database Backup
    WP Smush.it

  21. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    disable W3 Total Cache ... :-)

  22. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    govpatel - This helped!

    My site now loads with errors in the sidebar - but displays properly

    What should I do next - disable all the plugins and restart them one by one?

  23. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    @firestorm - THAT WORKED! Was there just an update?

  24. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    gdyer the plugin is messing .. what plugin are you using for the follow us on the right of your site ??

  25. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

  26. firestorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    ok, gdyer911 add me on skype, we can help each other in things concerning wordpress

  27. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Very cool - Thanks - I'm about ready to call it a night!

    All the best -

    Gdyer911 on skype

  28. jameslinen
    Member
    Posted 4 years ago #

    Need help? How could I restore this? I've change the theme and then when I activate it was redirect to the log-in and I can't log in anymore and the site is empty.

  29. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Better start a new post on the main page James.

  30. jameslinen
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thank you Mr. govpatel I just follow your tips and I can log now my account. Thank you for the support.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.