Support » Plugin: SEOPress » Site down after install

  • Resolved earnbetnick

    (@earnbetnick)


    Hello,

    Right after I installed the plugin my site goes down. When I deactivate the plugin it’s up again ect. Can anybody help make this plugin work?

    Many thanks,

    Nick

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Benjamin Denis

    (@rainbowgeek)

    Hello,

    weird 🙁

    Go to PhpMyAdmin, search “seopress_” and remove all entries.

    Backup your database before. Safety first!

    Reactivate the plugin, it should work.

    We don’t use phpMyAdmin, what are the names of the tables that seopress_ is in?

    I just noticed, it only goes down, when I active the SOCIAL NETWORKS module…

    Plugin Author Benjamin Denis

    (@rainbowgeek)

    Can you try to activate wp_debug to see the error when you enable the social features?

    More info here:

    Debugging in WordPress

    I’ll ask the DEV to active debug mode (since I don’t have access to wp-config.php).

    In the mean time I would like to still try out the first solution you offered. But we don’t use phpMyAdmin, so what are the names of the tables that seopress_ is in?

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by earnbetnick.
    Plugin Author Benjamin Denis

    (@rainbowgeek)

    You can use a phpmyadmin equivalent like adminer.

    Search seopress_ in wp_options table.

    Well unfortunately it didn’t work, but we did got an extensive error message with WP debug, but our dev also solved it, apparently some module was missing on the server side… (sorry I can’t provide anything specific)

    Thanks for your help!

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by earnbetnick.

    Forgot to mark this as revolved.

    Plugin Author Benjamin Denis

    (@rainbowgeek)

    Probably the DOM module for PHP 😉

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.