Support » Fixing WordPress » Site Down after auto upgrade to 4.9.2

  • Resolved michaelkallweitt

    (@michaelkallweitt)


    I got the auto upgrade to 4.9.2, but now I find that my site first became very slow, then I can no longer access the admin panel, because the login page doesn’t load.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Must have been a plugin problem. I deleted all the plugins, then reinstalled and activated only those that are absolutely essential for running my site. Now everything’s fine again.

    I have a similar issue with all my sites after this automatic upgrade to latest wp version!

    Cannot log in to wp admin and this is what shows at site url:-

    Warning: require_once(/home/pasiremsu/public_html/wp-includes/pomo/streams.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pasiremsu/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 11

    Fatal error: require_once(): Failed opening required ‘/home/pasiremsu/public_html/wp-includes/pomo/streams.php’ (include_path=’.:/opt/php54/lib/php’) in /home/pasiremsu/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 11

    Client just called me, asking what the heck is going on! And rest of my own sites are down!!!

    HELP!

    @jodydeane: This is not your topic and it has been resolved. Please post your own topic.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Site Down after auto upgrade to 4.9.2’ is closed to new replies.