Support » Theme: Zakra » Site Crashed by plugin

  • Resolved Daniel

    (@marketinggreenpaint)


    So I updated Zakra this week to 1.3.7 and all was good. After a few days, my products page didn’t show any content but eventually appeared again. And today I installed a plugin called “Wooswipe” and it crashed my website.
    I have since recovered my website with a backup from a week ago.

    This is the error I got on my email from WordPress:

    
    Error Details
    =============
    An error of type E_ERROR was caused in line 105 of the file /public_html/wp-content/themes/zakra-child/functions.php. Error message: Uncaught Error: Call to undefined function wc_get_attribute_taxonomies() in /public_html/wp-content/themes/zakra-child/functions.php:105
    Stack trace:
    #0 /public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(288): register_attributes_url_meta('')
    #1 /public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(312): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array)
    #2 /public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array)
    #3 /public_html/wp-settings.php(523): do_action('init')
    #4 /public_html/wp-config.php(92): require_once('/home/dataeco...')
    #5 /public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/dataeco...')
    #6 /public_html/wp-admin/admin-ajax.php(22): require_once('/home/dataeco...')
    #7 {main}
      thrown

    I am currently on version 1.3.6 Zakra and everything is working.
    Any1 had similar issues or can help me out with a solution so I can update the theme?

    Thanks in advance,
    Daniel

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello Daniel,

    If there is an issue, we will check on it and let you know once it is fixed.
    Thank you for your patience and understanding.

    Thanks.

    Daniel

    (@marketinggreenpaint)

    @shreejanakc Hello Shreejana, Thank you for answering.

    Hello Daniel,

    In the latest version of Zakra, we have not changed anything related to the function wc_get_attribute_taxonomies which is mentioned in the error above. Thus, this error might not be caused due to the theme update.

    As you have mentioned, your site crashed after you added the Wooswipe plugin. Also, this function comes from the WooCommerce plugin. You can contact them if there is any plugin issue.

    It seems like you are using a child theme. You might have added some code that may be the reason too.

    I hope this might help you. If you need any help, please contact us.

    Thanks.

    Daniel

    (@marketinggreenpaint)

    @shreejanakc I have taken a leap of faith and updated the theme. The first time, I installed the plugin and it crashed. This time, as I said before, I used the week-old backup, so I had 1.3.6 Zakra, I installed the plugin (and it worked) and now I took that leap and just updated the theme(I had the backup anyways) and it is working. If it gives me any trouble again, I will report it.

    Thank you for your assistance.

    Hello Daniel

    As I have already mentioned if you got an issue after installation of the plugin. There might be an issue with the plugin. You can contact them.

    If you find any issue with our theme and need any help, please feel free to contact us.

    Thanks.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.