Support » Fixing WordPress » Site broken after WordPress upgraded me automatically to 4.0.2

  • I got this email:

    “Howdy! Your site at http://www.edmundtadros.com has been updated automatically to WordPress 4.0.2.

    For more on version 4.0.2, see the About WordPress screen:
    (LINK)
    WordPress 4.1.2 is also now available. Updating is easy and only takes a few moments:
    (LINK)

    If you experience any issues or need support, the volunteers in the WordPress.org support forums may be able to help.
    https://wordpress.org/support/

    Keeping your site updated is important for security. It also makes the internet a safer place for you and your readers.

    The WordPress Team”

    Now the site, http://alturl.com/qtfep, doesn’t work at all. clicking on my site reveals this error:

    Warning: require() [function.require]: Unable to access /home/edmundta/public_html/wp-includes/version.php in /home/edmundta/public_html/wp-settings.php on line 30

    Warning: require(/home/edmundta/public_html/wp-includes/version.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/edmundta/public_html/wp-settings.php on line 30

    Warning: require() [function.require]: Unable to access /home/edmundta/public_html/wp-includes/version.php in /home/edmundta/public_html/wp-settings.php on line 30

    Warning: require(/home/edmundta/public_html/wp-includes/version.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/edmundta/public_html/wp-settings.php on line 30

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required ‘/home/edmundta/public_html/wp-includes/version.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/edmundta/public_html/wp-settings.php on line 30

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Site broken after WordPress upgraded me automatically to 4.0.2’ is closed to new replies.