Support » Plugin: Page Optimize » site broken

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hello there!

    Thanks for the screenshots! I see that you have other optimization plugins active as well in your site, like “A2 Optimized”, and this could perfectly be a conflict between these and Page Optimize.

    As first step: If you disable all other optimization plugins and leave Page Optimize active, do you still see this problem?

    If this doesn’t resolve it, the next step would be to deactivate all plugins on your site except Page Optimize , and switch your theme to a default WordPress theme like Twentyseventeen, then test again and check if the problem keeps happening.

    If this resolves it, you’d like to re-activate your plugins one by one and re-test to discover which one is the culprit of the problem.

    If that’s not possible to do in your live site without affecting your business, you can try this on a staging environment, you can use a plugin like wp-staging ( https://wordpress.org/plugins/wp-staging/ ) for this.

    A staging site is a clone of your live site, once you have the staging site running you can add/remove/edit data as you wish, as any modification won’t affect your live site.

    Also remember to clear your browser cache and cookies to be sure you’re seeing the latest update of your site. Here’s how to clear the cache based on the browser you’re using:

    – Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache
    – Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=en
    – Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/how-to-delete-your-browsing-history-in-internet-explorer-9
    – Safari: https://kb.wisc.edu/page.php?id=45060

    Please feel free to share a full list of your current installed plugins, so we can also test this in our end and try to replicate it 🙂

    Best,

    Plugin Author Andrija Vučinić

    (@aidvu)

    Closing, as we didn’t hear back from @besssam.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘site broken’ is closed to new replies.