Support » Plugin: Sendy Elements » Site breaks when Elementor Pro is disabled

  • Resolved Pixify

    (@pixify)


    When Elementor Pro is deactivated, the site breaks and all pages show this error

    Fatal error: Class 'ElementorPro\Modules\Forms\Classes\Action_Base' not found in {wp_directory}/wp-content/plugins/inboundlatino-sendy-elements/plugin.php on line 8
    
    The site is experiencing technical difficulties. Please check your site admin email inbox for instructions.

    This is probably because the plugin does not check if Elementor Pro is active or not before trying to use the class.

    Please fix this.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Jose Sotelo

    (@josesotelocohen)

    Why would you activate the plugin if Elementor Pro isn’t enabled?

    Thread Starter Pixify

    (@pixify)

    Happened sometimes when I wanted to troubleshoot something or disabled Elementor Pro temporarily for some reason.

    A check for whether Elementor Pro is active or not would be appreciated to avoid site crashes unwanted site crashes.

    Plugin Author Jose Sotelo

    (@josesotelocohen)

    @pixify Makes sense! going to patch this up!

    Thank!

    Plugin Author Jose Sotelo

    (@josesotelocohen)

    Hello!

    @pixify This is solved now šŸ˜€ Please, try it out in some staging environment and let me know if it works.

    Cheers!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Site breaks when Elementor Pro is disabled’ is closed to new replies.