WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

single singular test (4 posts)

  1. jamadacai
    Member
    Posted 2 years ago #

    These words have appeared at the beginning of all my posts. Does anyone know why they have appeared, what,if anything,I am doing wrong and how to fix it. The words do not show up when editing posts.

    Website with problem is http://www.nhga.net

  2. zex2911
    Member
    Posted 2 years ago #

    If you have access to the theme files, check single.php in the root of your theme. It probably has that text before 'the_content()' and you should delete it.
    Because that is bought theme, you should first create child theme and do the changes there.

    If you change the single.php in the current theme, your changes will be lost if the theme gets updated.

  3. Michael
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    try to deactivate all plugins to see if that removes the text;
    if yes, re-activate one plugin at a time to locate the one that is interfering.

    otherwise, please contact your theme's developer for support; http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Commercial_Products

  4. jamadacai
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried both suggestions with no luck, I'll contact the Theme Developer. Your help was much appreciated. Thank You.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic