Support » Plugin: WooCommerce » Single Product Related Product Conflict

  • Resolved Ojith Brahmana

    (@ojithb)


    I was using Xstore Theme with Woocommerce building the site.
    I wanted to create a custom Product Page and tried to do that.

    Then I added related products. But then it shows me the same Product image and Price for related products but the Title is different. The thing I’m trying to achieve is add a working related product section for that. I tried using Elementor Single product builder, The themes default. None of them work. It works same way.

    I need help fixing this immediately please.
    Thank you

    [ Please do not bump. ]

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Thread Starter Ojith Brahmana

    (@ojithb)

    This was something about a plugin conflict. I fixed it myself.
    Thanks tho 🙂

    Plugin Support Mirko P.

    (@rainfallnixfig)

    Hi @ojithb,

    Thanks for reaching out in the WooCommerce forum.

    If I understood correctly you’re setting up related products and the product page is showing the same product image and price but with a different description/title in the related product section, right?

    I’ve checked your site but couldn’t reproduce the issue as related products seem to display correctly and are different from the main product displayed in the product page. Can you send an URL where you see this happening or share a screenshot?

    You could also run a conflict test and check if that helps. For more detailed instructions about conflict testing, check out this – How to test for plugin and theme conflicts.

    Thanks.

    Thread Starter Ojith Brahmana

    (@ojithb)

    Hey Mirko,

    Thank you so much for the reply.
    Yes you’re correct. Different titles, same Prices and image, but I disabled a plugin called Nitropack which I used for speed optimization to see any confliction of it. wasnt sure. But a few mins ago I activated this again bcz I really need it.

    So finally, Yes it works!!!
    Thank you

    Thread Starter Ojith Brahmana

    (@ojithb)

    I was even surprised what was the issue was as I am a WordPress dev myself and not familiar with this issue and searched everywhere lol.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.