Support » Plugin: Woo Swish e-commerce » Simulator payment not showing

  • Resolved salke78

    (@salke78)


    I cannot make the Swish payment option to show when I use the Simulator. When I turn on “Enable debug-log” this is the only thing that is logged.

    04-17-2021 @ 14:09:25 – Swish activated or upgraded connection type = _test, merchant alias = 1234679304

    What am I missing here? I would like to be able to see how the checkout looks before I decide if your plugin is a good fit for me.

    EDIT: I am running the plugin “Aelia Currency Switcher for WooCommerce” and when I disable that one the Simulator works. If you could point me in the right direction on how to fix this I would greatly appreciate it.

    • This topic was modified 5 months, 1 week ago by salke78.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author bjorntech

    (@bjorntech)

    Hello,

    Thanks for downloading!

    It is the first report I get around the Aelia currency Switcher. Could you please send an email to hello@bjorntech.com and I will send you a plugin version with more logging in order to find the issue.

    /tobbe

    Thread Starter salke78

    (@salke78)

    Consider it done. Thanks for the prompt reply appreciate it!

    Thread Starter salke78

    (@salke78)

    Embarrassed to say I had forgotten that you have to manually attach the payment gateway to the currencies. So all is working well. I crawl back under the rock from which I came. Sorry.

    Plugin Author bjorntech

    (@bjorntech)

    We have all been there 🙂 the important thing is that is working!

    Keep on Swishing!

    /tobbe

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.