WordPress.org

Forums

post-views
Simply works for me for a a while now (1 post)

  1. fuzzybee
    Member
    Posted 2 years ago #

    However, it looks like it could use a bit of update :)
    Following is what I see upon clicking "Activate" this plugin in WordPress backend:

    Notice: Undefined index: cache_view_type in /var/www/html/tap/dev/forums/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 118 Notice: Undefined index: cache_output_type in /var/www/html/tap/dev/forums/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 122 Notice: Undefined index: cache_post_id in /var/www/html/tap/dev/forums/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 126 Notice: Undefined index: cache_time_span in /var/www/html/tap/dev/forums/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 127 Notice: Use of undefined constant is_robot - assumed 'is_robot' in /var/www/html/tap/dev/forums/wp-content/plugins/post-views/post-views.php on line 588 Notice: has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0! Usage of user levels by plugins and themes is deprecated. Use roles and capabilities instead. in /var/www/html/tap/dev/forums/wp-includes/functions.php on line 2722 Notice: has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0! Usage of user levels by plugins and themes is deprecated. Use roles and capabilities instead. in /var/www/html/tap/dev/forums/wp-includes/functions.php on line 2722 Notice: add_contextual_help is deprecated since version 3.3! Use get_current_screen()->add_help_tab() instead. in /var/www/html/tap/dev/forums/wp-includes/functions.php on line 2638

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • post-views
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.