WordPress.org

Forums

SimpleModal Login
Simplee modal plugin and cimy user extra fields (7 posts)

  1. radongrafix
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have this problem in user registration where i use the cimy user extra field plugin combine with the simple modal plugin althought it works the only problem is the loading gif that keeps loading and do not closes after finish filling up the registration form here is my site http://fashionboss.com/ click sign up page note all working except the continues loading...

    thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/simplemodal-login/

  2. sealiah
    Member
    Posted 2 years ago #

    i tried, it works fine on your site when i sign up, but keeps loading when i log in

    but its keeps loading when i sign up on my site, works fine when i log in

  3. sealiah
    Member
    Posted 2 years ago #

    did you change any thing in wp-login.php?

  4. radongrafix
    Member
    Posted 2 years ago #

    No I did not modify wp-login.php as of now it fix the registration

  5. sealiah
    Member
    Posted 2 years ago #

    could you please tell me how you fixed the registration?

    the login function went just fine on my site, i did nothing

  6. radongrafix
    Member
    Posted 2 years ago #

    Actually I don't know how I did it the last thing I did is that opens the default.js in simple modal plugin and save it and that's all.

  7. sealiah
    Member
    Posted 2 years ago #

    Mine is fine now!
    try deactivate "Email Login" if have this plugin on your site.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • SimpleModal Login
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic