WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Simple Tags Autocomplete does not work after update to wo3.2

Simple Tags Autocomplete does not work after update to wo3.2

  • Hy You Guys,

    The auto complete function of simple tags in the pages or post does not work anymore after updating to version 3.2 of wordpress.

    Can anybody fix this problem?

    Thanks for any help,

    Best regards,
    B.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • ps. The css solution as described one day earlier does not solve the problem !!!

    Same problem here as well.

    Where are you guys? Did you stop working on this plugin? Please let us know something. Waiting for more then a week now.

    If there is no support on this plugin how to remove it from wordpress with all the settings in the database?

    I blaim jQuery 1.6

    fcolavin
    Member

    @fcolavin

    looks like We all have the same problem, with the wp 3.2.1

    BackuPs
    Member

    @backups

    It looks like he has stopped working on this plugin because we are all waiting for more then a month for this problem to be solved. Even on his support forum not a single reply on any of the comments added.

    To bad !!!

    Why build a plugin and then leave the sinking ship?

    fcolavin
    Member

    @fcolavin

    I disabled the “Autocompletion with old input” and I left the default wordpress autocomplete.

    BackuPs
    Member

    @backups

    I de-installed simple tags. Installed page tagger and now i use the default auto complete from wordpress itself.

    I do not like the way opensource developers aboandon a product once they are busy or whatever reason.

    I switched to buying plugins because they really give support. Look at codecanyon.net for more details.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Simple Tags Autocomplete does not work after update to wo3.2’ is closed to new replies.