Support » Theme: Toivo Lite » Sidebar not showing

  • Resolved aklam006

    (@aklam006)


    Hello,

    I recently installed the Toivo Lite and the child theme Eemeli on my site psyphys.pro and none of the themes display the sidebar. It’s affecting all of the site and blog templates. (On another site I also run the Eemeli template and it’s working fine.) I can’t figure out what I’ve done wrong, and would appreciate any help.

    Kind regards,
    Aklam

    • This topic was modified 6 months ago by  aklam006.
    • This topic was modified 6 months ago by  aklam006.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Theme Author Sami Keijonen

    (@samikeijonen)

    Member

    Hi. Do you have widgets in the Primary sidebar? Also note that sidebar doesn’t show up in Front Page Template.

    aklam006

    (@aklam006)

    Thank you for taking time, Sami. Yes, I have widgets in the Primary sidebar and also in the Front Page sidebar (I made a screen shot below). I also tried to change the page template to Default, Child, Front, No sidebar … Nothing works 🙁

    Theme Author Sami Keijonen

    (@samikeijonen)

    Member

    Can you try removing them all and then adding them back in? I’m really not sure why they are not showing.

    aklam006

    (@aklam006)

    I removed the widgets and added them back. I also removed the themes and installed them back. But the sidebar still doesn’t work.

    I noticed now that the Front Page sidebar is being displayed in the subsidiary area (and the Subsidiary widget as it should be). I labeled the widgets like this:

    Thank you, Sami, for trying. I’m just going to find and install another theme.

    Theme Author Sami Keijonen

    (@samikeijonen)

    Member

    No worries. I was travelling last week so really didn’t have time to look into it. But still have no idea why it’s not working on this one site.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.