WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Sidebar missing in Internet Explorer

Sidebar missing in Internet Explorer

  • I use Firefox to do all my internet browsing, so this issue only came up recently when a coworker brought the problem to my attention.

    For some reason, when my blog (http://jpsblog.org/blog) is being viewed in Internet Explorer, the sidebar is missing. But when you go to any other page on the blog (for example, the index page at http://jpsblog.org), the sidebar suddenly reappears.

    Does anyone have any insights into why this is happening, and how I can fix the problem? Thanks!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Also, the subpages for each individual blog post do display the sidebar. It’s only the main blog page where the sidebar is missing.

    Christine Rondeau

    @crondeau

    Volunteer Forum Moderator

    You seem to have copy and pasted some content from Word into the visual editor and as a result one of your post as this in:

    <p><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning /> <w:ValidateAgainstSchemas /> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables /> <w:SnapToGridInCell /> <w:WrapTextWithPunct /> <w:UseAsianBreakRules /> <w:DontGrowAutofit /> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><span class="mceItemObject"   classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></span><br />
    <mce:style><!  st1\:*{behavior:url(#ieooui) } --></p>
    <p><!--[endif]--></p>

    If you remove all this garbage and clean up your blog post, your sidebar will reappear.

    Hi,

    First try to change the theme and have a check..if it remains same then check the posts for word document code which can be added if you copy and paste post from wordpress and remove that code..

    [spam link moderated]

    Thanks,

    Shane G.

    Perfect, it worked! Thank you!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Sidebar missing in Internet Explorer’ is closed to new replies.