WordPress.org

Forums

[resolved] Sidebar at the bottom (7 posts)

  1. rsantos182
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi!

    For what I've been reading it should be some unclosed tag to be causing the problem. Just seen every post and page and it happens in all of them...

    Can't figure out where the problem is...

    http://tudosobrecasasprefab.com/

    Can anyone help?

    Thanks!!!

  2. rsantos182
    Member
    Posted 2 years ago #

    No one? :(

    I'm trying to find the problem and I think my head is gonna blow :P

  3. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    After 40 minutes?? Please see: http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#No_Bumping These forums are entirely staffed by volunteers - if you need faster help, you may want to consider hiring someone:
    http://jobs.wordpress.net/

    Have you validated your pages for mark-up or CSS errors - that's a good way to locate problems:

    http://codex.wordpress.org/Validating_a_Website

  4. rsantos182
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks WPyogi

    Trying with validator. Still not closer. I know it's run by volunteers, so thanks for the tips!

  5. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    It's also not clear to me where this problem is -- which page(s)? What browser are you using?

  6. rsantos182
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi WPyogi

    Just checked in chrome and i.e. and its ok with those. The problem is only in firefox. WTF? :P

    the sidebar is at the bottom in every page and post (except from home page witch does not have a sidebar)

  7. rsantos182
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's was the zoom. Jesus... :/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags