WordPress.org

Forums

Side bar..works on on not both (6 posts)

  1. Lhemmerich
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have 2 sites running twenty eleven 3.9.1, both with child theme
    On site http://www.knottydog.com, the side bar works fine with iPad
    Site http://www.jaynehemmerich.com, the side bar shows Zbelow the post on iPad

    It may have todo with the NON working site is using custom menue widget, but I do not know how to fix

    Help!!

    Larry

  2. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    in 'knottydog' you have set the #page width to a fixed 1000px; in the parent theme style.css (plus possibly other modifications) -
    while in 'jaynehemm...' you have left the original max-width: 1000px;

  3. Lhemmerich
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, but where did I do this? In the child css?

  4. Andrew
    Forum moderator & snail smusher
    Posted 1 year ago #

    Yep in the Child Theme style.css file

  5. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    where did I do this?

    unfortunately, you have edited the style.css of the parent theme Twenty Eleven directly in 'knottydog' - this makes it very difficult to re-trace the edits.
    I guess, you might heve removed some of the @media responsive styles to keep the sidebar in its position when viewing on small devices.

    general instructions for customisation in a child theme for keeping the sidebar in its position in small browser screens: http://www.transformationpowertools.com/wordpress/twenty-eleven-sidebar-adaptations-for-hand-held-devices

  6. Lhemmerich
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have found that the style.css was edited in the KNOTTYDOG.COM site, but for now it works. The style.css is VER 1.5

    The jaynehemmerich.com site still does not work. I found that the style.css in this site is VER 1.8

    I compared the two style.css line by line and found the 2 oe three place that the width was changed...BUT I also found considerable changes in the /*RESPONSIVE STRCTURE*/

    It looks like it has been completly redone...SO using style.css VER 1.8 by its self DOES not work
    Adding the child theme with the changes that I thought would work..does not work

    So any ideas what to do to make it work or revert to the old modifyed style.css

    Thanks for any help

    Larry

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic