WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Shows blank/grey screen instead of Facebook Lightbox

[Resolved] Shows blank/grey screen instead of Facebook Lightbox

  • Hello,

    Before I used this i didnt had any kind of issues, but now the plugin wont work on my site. sometimes is shows the facebook lightbox far DOWN the page other times Only Blank/grey screen and you cant press anything on the site. I have tried to delete the new version and dl older versions to see if that works, but it didnt.

    Can u help please ? I have the plugin deactivated atm cause otherwise my visitors cant browse around my site. Can Activate it for u if u wanna take a look.

    MNNG!

    ps. Great plugin ( when it was working) :/

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-page-promoter-lightbox/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Arevico
    Participant

    @arevico

    Hi,

    Set the delay to a very high amount so it doesnt show to visitors and activate it post your website so I can check whats going wrong. We are planning new updates which fixes some more compatibility issues in the future (mainly with sliders).

    Thanks for reply. Its such a shame cause i got like 6-10 likes evry week when it was working right… After the issue i got none.

    The delay set to 24 hours and activated atm.

    Website:

    http://xn--opskrifterpkager-nob.dk/

    Thanks

    Plugin Author Arevico
    Participant

    @arevico

    Ok,

    I’ve analysed your website and found the following:
    – each time the page scrolls the offset of the lightbox increases (thus causing the likebox to be pushed down th page and only making the overlay visible).
    – This could be caused a javascript conflict with another plugin (could be the dynamic to top plugin).
    – It appears that you are not using the latest version of the plugin (2.6.1), This version changess fancyboxs namespace to avoind this kind of conflict. So updating or disabling the conflicting plugin could fix the issue.

    – Your theme or a plugin includes code before the <!doctype html> tag. The following code is added:

    <div id='fb-root'></div>
    					<script type='text/javascript'>
    						window.fbAsyncInit = function()
    						{
    							FB.init({appId: null, status: true, cookie: true, xfbml: true});
    						};
    						(function()
    						{
    							var e = document.createElement('script'); e.async = true;
    							e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/da_DK/all.js';
    							document.getElementById('fb-root').appendChild(e);
    						}());
    					</script>

    It should be removed because a valid doctype should be the first code on a website (and is needed for fancybox to work properly in all browsers).

    Thanks for reply.

    I’ve deleted the Dynamic to top plugin. and upgraded Facebook page promoter plugin. Still doesn’t work :/

    Iam not sure i understand what u mean by <!doctype html> and what i should do with the php code you wrote me above ?

    Your plugin Facebook page promoter was working good before also with the other plugins i have,( havnt downloeded any other plugins in the meanwhile) but the last week it have been like this.

    Hope you can guide me the last part.
    Thanks

    huraclubori
    Member

    @huraclubori

    Hello,
    I’m having the same problem,and would appreciate it so much if two can help me resolve the problem. mnng1984, how did you resolve the issue, because I can see that the plugin is working fine atm on your website? Please do try and reply and advise me on what to do.

    My website: http://news.huraclub.org/.

    Thank you

    mnng1984
    Member

    @mnng1984

    #huraclubori I found out that facebook-page-promoter plugin had a conflict with a plugin I also use called ‘Count Per Day’. All I did was I deactivated Count Per Day and deleted it, Now it works great. And instead of Count Per Day I use now Wp Slim Stat.

    ps. When I visit your site, the plugin seems to work fine!

    mnng

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Shows blank/grey screen instead of Facebook Lightbox’ is closed to new replies.