WordPress.org

Forums

Rating-Widget: Star Rating System
Showing (Thank you) rather than (Votes number) (9 posts)

  1. hobba
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    I think this awesome plugin started to have problems after the latest update few weeks ago. Now I have another problem...
    After readers rate an article for example, next to the stars the word (Thank you) sticks instead of showing the number of votes casted.
    I reinsitalled the plugin, deactivate and reactivate but the problem is still persistent.

    Please advise...

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/rating-widget/

  2. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi @hobba, can you please share the page url so I can check it?

  3. hobba
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Vova,
    Thank you for yuor prompt reply and sorry for topic dublication which happened accidently and did not know how to take it back.

    My website is http://www.moheeb.ps It's Arabic website but I'll make the Rating plugin in English now for you to understand what's going on :)

    Regards,

  4. hobba
    Member
    Posted 2 years ago #

    Now it's gone worse. On the widget, it shows silver stars rather than orginial colour of ratings!

  5. hobba
    Member
    Posted 2 years ago #

    It seems I'll have to go back to old version

  6. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry for the late response, did you manage to resolve your issue?

  7. hobba
    Member
    Posted 2 years ago #

    No I did not. I now use the old version 1.6.5 which is less problematic than 1.70.
    I hope upcoming versions would take into consideration issues like one I ave on my website.

    Regards,

  8. alicefrances
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Vova,

    I already emailed you on this, but the rating widget is still showing on my site tests, even though I deactivated it, I also deleted the plug in, can you explain why it is still showing up on my site and taking up half of my site load time?

    It's a good tool, but it is very intensive on bandwith, this is really worrying, without it, my pages will load in under a second, now they are hanging and hanging.

    Really need this issue fixed and and explanation as to why this is happening.

    Could be a great plug in other than this

  9. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    As I've responded to your email, I presume that you have some caching plugin which prevent the Rating-Widget plugin removal. Try to in-activate the caching plugin to refresh the cache.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags